Friday, September 7, 2012

...and so the summer of 2012 ended.

Tagasi Eestis. Jahe on. Kui hommikul Fuengirolas rongijaamas ootasime, näitas sooja 28 kraadi. Siin on märksa vähem. Aga selline bittersweet ja igati nutune hüvastijätt oli küll. Pere ja sõpru tahtsin küll näha, aga samas ära minna ei tahtnud ja sealseid inimesi ei tahtnud sinna jätta. Ja sõit lennujaama oli vaikne. Kumbgi, ei Inks ega mina ei olnud erilises jutuhoos, nii kui üks teisele otsa vaatas olid mõlemal pisarakraanid jälle lahti keeratud. 

Jube harjumatu on nüüd kõike jälle eesti keeles ka näha, lugeda, kuulda. Juba Brüsselis Tallinna lennu peale istudes oli Inksuga meil mõlemal väga kummaline, veidi out-of-context istuda nii eestlaste keskel - pole ju kolm kuud kuskilt mujalt eesti keelt kuulnud, inimestest aru saanud, ja samas enda sõnavabadusel igati voolata lasknud (keegi meie kommentaaridest, märkustest ja väljaöeldud mõtetest niikuinii aru ju ei saanud). Nüüd tuleb õppida keelt hammaste vahel hoidma, eestlaste poole ikka eesti keeles pöörduma (Tallinna lennul eestlannast stjuardessi poole pöördusin ja endalegi märkamatult sõnadega Hola! Gracias! ja Hasta luego!) ja põsemusisid veidi vähemaks tõmbama.

Lõppkokkuvõttes tahtsin öelda, et jään igatsema päikest; merd; ülepealaineid; seda liiva, mida peale rannaskäiku ka nädal aega hiljem nahalt maha saab pühkida; hotelli; hotelli staffi; Lolat; Kaishat; Ramsest; kogu ülejäänud rahvast Club Gardenia Parkist; seda kohutavat ja üksluiset hotelli toitu; oma tööd; lapsi (JAH, LAPSI!!!); kolmapäeviti restoranis õhtusöögi ajal täpilise hispaania kleidi kandmist ja veini pakkumist; Cabaret showd; Sketch night'i; Cabaret quizi; El Torot meie hotelli juures künka otsas; Bar Elementsi; Elementsi baarmene; Elementsis Jenga mängimist; 24h Square'i; Tramp's pub'i; Tramp's pubi PR Joshi; TACONACHOT!!!!!!; llaollao'd; Miramari; Plaza Mayori; Lolaga kinos käimist; Lola ja Kaishaga shoppamist; häid aegu; halbu aegu ja kõike-kõike muud, mis selle suve minu jaoks meeldejäävaks tegid!

Igatsen kõiki, kes minust hotelli maha jäid ja neid, kes enne mind lahkusid. Loodan järgmine aasta siiski tagasi olla ja hotellis lärmi teha.

Aitäh ka neile, kes kõik need kolm kuud minu blogil ikkagi silma peal hoidsid ja minu tegemistest lugesid, olgu need siis põnevad või tapvalt igavad.

Gracias a todos!
Adios, amigos!

No comments:

Post a Comment