Tuesday, June 12, 2012

Veel meenutusi eelmisest nädalast...

Vingumine jätkub! Kõikide mugavustega harjunud Eesti preilid ei suuda mõista, miks ei ole WiFi saadaval kõikides hotellitubades, miks ei saa igal pool maksta kaardiga, miks on söök nii üksluine, miks meiega üldse tegeletud ei ole jne jne jne... Siiski oleme positiivsed, läheb paremaks... loodetavasti.


Feilimine jätkub! Oma põhimõtteliselt ainukesel ühisel päeval mõtlesime Inksu, Heleni ja Mihkeliga minna kaeda perra Fuengirola suurim kaubanduskeskus Miramar. Meie õnnetuseks oli see suletud. Pühapäeviti on Hispaanias igal juhul kõige mõttekam võtta koht sisse kuuma liiva sees ja heas seltskonnas õlle juues ennast päikese käes praadida, sest kõik muu on sellel päeval suletud. 


Tutvusime Soome praktikandi Emmaga kohalikus baaris Elements. Pärast olin sunnitud väljendama oma emotsioone meie baarmeni suhtes, kes suutis mind lausa sõnu segi ajama ning lõpetuseks tegime Inksuga veidi romantikat ja käisime muuli peal tähti ja merd ja linna ja kõike muud imetlemas.

Mõtteid ja tähelepanekuid esimesest nädalast...


Hola! 

Esimene töönädal on seljataga! Esimesed Hispaania peod on seljataga! Esimesed pohmakad on seljataga! Tunne on küll selline nagu oleksin alles eile lennukis hirmuhäälitsusi teinud ja pidevas freak out olekus olnud. Töö iseenesest on ülikõva - päeval korraldad erinevaid mänge alates vibulaskmisest ja noolemängudest ning lõpetades basseinis möllamise ja lauatennisega, õhtul kargad lava ees lastediskot läbi viies, karaoket lauldes, kabareekavasid ja sketch'i õhtuid tehes. Midagi täpselt minule. 

Eelmisel reedel jõudsin pärast tööd kahe töökaaslase, Emma ja Ramsesega välja minna ka 24h Square'ile Benalmadenas - best party I've had for a long time! Also in the next morning, worst hangover I've had for a long time. Jõudsime hotelli tagasi umbkaudu seitsme ajal hommikul, ning kui ma 12-st paiku silma lahti sain, kuulsin 10ndale korrusele Ramsese häält, kes loomulikult pidi hommikul vara tööl olema. HULL MEES!

Anyways... postitan siia ka järjest meie videoblogid, siis on kõik ühes kohas ja parem jälgida :) 
Miss you guys!