Thursday, July 5, 2012

Hispaania 4:0 Itaalia

Vist ei ole vaja üldse mainida ka, mis toimus pühapäeval, sest ka kõige suuremad jalkavõhikud peaksid olema informeeritud suurejoonelisest Eurocup 2012 finaalmängust kasvõi läbi facebooki, mis jalkateemalisi postitusi oli terve pühapäeva ja ka järgmised kaks päeva paksult täis. 
Läksime mängu vaatama meie kodupubisse Elementsi, rahvast oli murdu ja rahvas oli hullumas! Elamus missugune! Pärast Hispaania võitu otsustasime Lola, Inksu ja Ramsesega minna Fuengirola keskusesse võitu tähistama. Mina oma loomuliku kohmakuse tõttu (aitäh emme ja issi selle geeni eest) suutsin päeval oma põlve sandistada vastu vanni joostes ning lonkasin kaasa. Klubis tantsides suutsin esimest korda elus murda ära ka kingal kontsa! Another first! Mida ebaõnne!?! Terve õhtu tantsides nutsin sisemuses ja leinasin. Aga pidu ise oli hull, rahvas oli hull ja õnnelik. Lõpp hea, kõik peaaegu hea :)

Malaga, Malaga...

Eelmisel teisipäeval oli minul ja Helenil vaba päev, seega otsustasime tsekkida üle Malaga linna. Mõeldud-tehtud! Sõitsime sinna rongiga ning Fuengirolas rongi peale minnes sain oma esimese paanikahoo Hispaanias - rongijaam oli maa all! JESS! Aga jõudsime kohale, elusalt, tervelt! I will survive, na na na na...
Käisime Malaga katedraalis ja Alcazaba kindluses ja siis SHOPPASIME!!! Spend ALL my money! Done!
Aga ilus on ta küll, see Malaga - palmialleed igal pool ja jällegi, kõik on nii puhas! Silm kohe puhkab :)