Wednesday, June 13, 2012

Born to be a performer!

Kui reedel väljas käisime, lubasin Ramsesele ja Emmale, et teen nendega täna kaasa kabaree sketch'i. Lootsin kõigest hingest, et nad ei mäleta seda - svipsis peaga antud lubadus siiski. I was wrong, nad mäletasid. Pean jäljendama Bob Marley'it, Amy Winehouse'i, ABBAt ja Dirty Dancingu stseeni, kus pean mängima kõige kohmakamat naist EVER ja Ramsesele otsa kukkuma... Lõbus, kas pole? :D 
Poole tunni pärast ongi lavale minek, kõigepealt väike lastedisko, siis diplomite pidulik tseremoonia ja lõpuks kardetud sketch night. Süda puperdab sees. Emme, kus sa oled nüüd, kui mul hirmsasti vaja kätt hoida?

Hoian kursis, kuidas meie performance läks. Inksu lubas klippide kaupa need sketchid üles ka filmida, seega nii kui aega saame, paneme filmi kokku ja siis jõuab see ka meie videoblogisse, et teie vihmaseid päevi humoorikamaks muuta :)

Adios, amigos!

Esimese tööpäeva õhtu

Emotsioonid pärast esimest tööpäeva, kui Inksu oli laip ja mina hüperenergiline, sest I LOVE MY JOB! Pärast videot ütles Inksu, et näitab mulle seda videot uuesti septembris, kui praktika läbi saab - kas mõtlen ikka veel, et jeeeeee, tahan uuesti tööle. Nüüd on peaaegu kaks nädalat läbi sellest päevast, olen juba meelt muutnud. Ärge saage valesti aru, minu töö on superäge, aga inimesed on ise nii väsitavad. Emma arvutas kokku ka, mind pannakse päevas tööle enamasti  kaks tundi rohkem, kui tegelikult peaks.

Anyways, Madis just mainis, et ma ei tohiks nii palju vinguda, seega ma ei vingu. Ütlen, et olen tubli, saan hakkama, sest kokkuvõttes on mul ikka väga vedanud :)

Cya in September!