Sunday, June 24, 2012

Lastedisko!

Siin on video minu esimesest lastediskost. Saate naerda mu üle veidi :D

LÄHME VAATAME BIOPARCIS SEDA VÄGEVAT PUUD!

Hola!

Käisime neljapäeval Heleniga Bioparcis, lõpuks ometi. Ma tahtsin sinna hullult minna, samas tuli mul meelde kohe Tallinna Loomaaed, kus on kolm seina ja neljandaks trellid. Siin ei olnudki! Loomadele oli ehitatud küllaltki suured looduslikud alad nende loomuliku keskkonnaga. Esimest korda elus ei olnud mul loomaaias käies nutt kurgus! Oleksin hea meelega hoopis kõiki loomi kallistanud, nii nunnu oli neid vaadata! 

Šoki saime siiski ka. Üritasime Heleniga kõigest hingest vältida seda ruumi, kus saab näha kõikvõimalikke putukaid ja ämblikke ja muid elukaid, kellel on rohkem kui neli jalga all. Paraku eksisime aga Bioparcis ära ja ühel hetkel avastasime end siiski just selles kardetud toas. Ämblikut nähes, kes oli suurem kui mu rusikas (ma ei liialda!), ehmatasin ma nii ära, et kiljatasin üle toa ja jooksin välja. Hiljem olid närvid nii püsti, et hirmukarjed kõlasid ka pisikese linnukese peale, kes meie peade kohalt üle lendas. 

Aga muidu oli tore. Muide... see puu, mida ma näha tahtsin (baobab vist oli selle nimi), ei olnudki päris. Kivist oli hoopis voolitud sinna. What a bummer!