Wednesday, July 25, 2012

Keerake volüümi kõvemaks!

Hey y'all!

Täna sajab vihma!! Päris vihma, mitte neid piisku, mida tugevam tuul aegajalt merelt meie poole lennutab. Ja müristab ka. Inks on juba poolteist kuud ainult vingunud, et tahab ühte korralikku tormi saada välgu ja mürinaga, äkki on see soov nüüd vähemalt pooleldi rahuldatud? *fingers crossed*
Muu on kõik suhteliselt muutusteta, ühtmoodi palav on kogu aeg. Eile käisime Lolaga rannas üle pika aja. Võtsime backstage'ist suured kummirõngad kaasa ja jooksime nendega laintesse. Lained olid üle pea ja ma olin oma kolm korda uppumisele küllaltki lähedal, aga Lola ei suutnud naermist lõpetada, sest tema sõnul oli minu ja lainete vaheline kaklus üks humoorikamaid vaatepilte EVER! Mis ma muud oskan öelda - entertainers will be entertainers :) Kõrvad on mul siiamaani aga lukus, vahepeal neelates käib selline lõbus mulisev heli kõrvades. Lastel on ka lõbus minu pihta karjuda, sest ütlesin neile, et hakkan jääma vanaks, sest minu kõrvakuulmine pole enam see mis enne, seega, kui neil on soovi minuga vestlust arendada, tuleb seda teha nii kõvasti kui vähegi häält suust välja tuleb.

PS! Kolisime eile kümnendale korrusele tagasi. Vana tuba tagasi ei saanud, saime toa vaatega linnale ja merele ja basseinile. Harjumatu on küll nüüdsest iga kord liftist välja tulles vasakule keerata varasema otse kõndimisele, aga küll me harjume. Hommikuti vannitoa järjekorras seismise puudumine on seda väärt. :)

Hasta luego, amigos!

PPS! Inks sai lõpuks video parasailingust ka üles!


1 comment:

  1. bloody awsome! kule maris ma tahaks tulla sinna puhkama :D jääd äkki pikemaks ajaks?

    ReplyDelete