Sunday, July 1, 2012

Saani Jaan!

Hey y'all!

Pole nüüd pea nädal aega juba arvuti desktopil interneti-ikoonile klõpsinud. Mõtlesin, et annan teada, minuga on kõik korras, lihtsalt aega on jube vähe :)
Eelmine nädal oli hullumaja - kuna Paula ja Emma on nüüdseks juba pea 2 nädalat mujal, siis on tulnud meil kolmekesi hakkama saada, mis tähendab seda, et tavapärane graafik ei loe ja kõik on iga päev hommikust südaööni tööl. Täna pidi uus entertainer kohale tulema - please be nice! :)

Eelmine pühapäev oli San Juan. Olen sellest nüüdseks niivõrd toibunud, et olen suuteline sellest ka veits kirjutama. Lõpetasime 15 minutit varem töö, et saaksime Ramsesega ka ikkagi südaööks kohale jõuda. Rahvast oli massiliselt, hullumaja - rand tundus nagu suviti tipphooajal ja keskpäeval Pärnu rand, kus vaba liivariba on suhteliselt võimatu leida. Ja kui kohale jõudsime, selgus, et hispaanlastel on traditsiooniks San Juani ajal paberile kirjutada kolm soovi ja siis see lipik põlema panna - nii pidid soovid täituma. Mind ja Ramsest aga keegi selle kohta ei informeerinud - me olime kurjad ja lubasime uue seltskonna leida. Ei leidnud, istusime hoopis liivale ja võtsime tervitusnapsi ning tegime kaasa teise traditsiooni - kõndisime tagurpidi merre. Igal juhul, koju jõudsime umbkaudu nelja ajal hommikul ja liiva leidsime enda vooditest ka kolm päeva hiljem.

PS! Maris ikkagi oli purjus :)

No comments:

Post a Comment